Γιατί να επιλέξω διπλή κλειδαριά;

Γιατί να επιλέξω διπλή κλειδαριά;

Η Διπλή κλειδαριά αποτελεί ενδεδειγμένη λύση για το γραφείο σας αλλά βεβαίως και για το σπίτι σας.

Αυτό ισχύει διότι οι δύο κλειδαριές λειτουργούν αυτόνομα. Έτσι έχετε διπλό όφελος.

Α) Ελέγχετε την πρόσβαση των εργαζομένων στο γραφείο σας.

Πώς; Παρέχοντας στους εργαζομένους κλειδί μόνο για την βασική κλειδαριά, ενώ παράλληλα εσείς, με το δεύτερο κλειδί, εμποδίζετε την είσοδό τους στον χώρο σας τις μέρες και ώρες που θέλετε να παραμείνει κλειστό.

Β) Με την τοποθέτηση διπλής κλειδαριάς διπλασιάζεται h ασφάλεια του σπιτιού ή του γραφείου σας, καθώς ο επίδοξος εισβολέας θα πρέπει να διαρρήξει δυο ανεξάρτητα μεταξύ τους συστήματα, αποτελούμενα από κύλινδρο υπερασφαλείς (με αντιδιαρρηκτική και αντιβανδαλιστική προστασία) και defender - προστατευτικό κυλίνδρου.

Επομένως, χρειαζούμενος χρόνο αρκετών ωρών, εργαλεία εξειδικευμένα, παροχή ρεύματος, και με δεδομένη την φασαρία που θα κάνει για όλο αυτό το διάστημα, καθιστά το όλο σύστημα πρακτικά απροσπέλαστο.

Τι είναι αναβάθμιση θωρακισμένης πόρτας;

Αναβάθμιση ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ δεν είναι απλή προσθήκη πρόσθετων κλειδαριών ή συστημάτων ασφαλείας στη πόρτα σας.

Αναβάθμιση πετυχαίνουμε με την κατάργηση της παλιάς σας κλειδαριάς και αντικατάσταση της με ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας, που σας παρέχει 3 επίπεδα άμυνας.

Κλειδαριά κυλίνδρου

Τοποθετώντας στην πόρτα σας κλειδαριά κυλίνδρου κάνετε το πρώτο βήμα προς την απόλυτη ασφάλεια. Η εποχή της κλειδαριάς με μακρύ κλειδί, φτάνει στο τέλος της και δεν εγγυάται το απαραβίαστο της οικίας σας ή του χώρου εργασίας σας. Στον αντίποδα, η νέα τεχνολογία και τεχνογνωσία, μας οδηγεί στην χρησιμοποίηση κλειδαριάς κυλίνδρου, με λειτουργία με γρανάζι και σύστημα ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ σε καταστάσεις βανδαλισμού.

Κύλινδρος υπερασφάλειας

Την δεύτερη γραμμή άμυνας αποτελεί ο κύλινδρος. Επιλέγοντας έναν κύλινδρο Υπερασφαλείας, σας παρέχεται περεταίρω προστασία από βανδαλισμό, τρύπημα ή διάρρηξη, χάρη στο συμπαγές σώμα του και στο ιδιαίτερο προφίλ του. Το πετενταρισμένο κλειδί ενός κυλίνδρου υπερασφαλείας αντιγράφεται ΜΟΝΟ με την προσκόμιση της κάρτας κατόχου, που σας παρέχεται σφραφισμένη μαζί με τα κλειδιά, αφαιρώντας έτσι το δικαίωμα στον οποιονδήποτε να δημιουργήσει αντίγραφο.

Προστατευτικό κυλίνδρου

Με κατασκευή από ενισχυμένο ατσάλι και μαγγάνιο, το defender προστατεύει αποτελεσματικά τον κύλινδρο από εξωτερικές επιθέσεις συμβάλλοντας έτσι ενεργά στην πρώτη γραμμή άμυνας, δίνοντας παράλληλα το μήνυμα στον επίδοξο εισβολέα ότι η πόρτα σας είναι απροσπέλαστη από ανεπιθύμητους.